Условия за ползване на услугата оценки и отзиви от потребители

Условия за ползване на услугата оценки и отзиви от потребители

Тези условия регламентират начина, по който може да използвате услугата оценки и отзиви от потребителите ("услуга ООП"), предоставяна от CeraVE, осъществяващо дейност чрез своята търговска дивизия Активна козметика (“Л’Ореал”) на своя уебсайт (“сайт”). Не можете да използвате услугата ООП ако сте служител на Л’Ореал или някое от неговите свързани дружества.

I. Общи условия

Когато публикувате отзив на сайта, вие гарантирате и декларирате, че:

 • Вашият отзив отговаря на Условията за ползване на сайта и тези условия;
 • Вие сте автор на отзива, не сте откраднали самоличността на друго лице, не използвате фалшив електронен адрес и не ни заблуждавате по друг начин относно произхода на отзива;
 • Вашият отзив е оригинален и не нарушава правата на интелектуална собственост на трети страни;
 • Цялото съдържание, което публикувате, е истинно и точно.

Също така приемате и потвърждавате, че няма да публикувате съдържание:

 • Което Ви идентифицира пред останалите потребители (затова моля, не посочвайте пълните си имена, а само първо име или „прякор”);
 • Което съдържа информация (включително ценова) за конкуренти на Л’Ореал или техни продукти (в частност други производители, дистрибутори, и/или търговци на дребно, които търгуват със здравни и козметични продукти;
 • Което не е свързано с целта преглед на продуктите, изброени на сайта;
 • З която ще получите възнаграждение или парична компенсация от трета страна или което може да се изтълкува като реклама или склоняване към купуване (което включва и съдържание, което отклонява бизнеса от Л’Ореал);
 • Което съдържа информация, която прави препратки към други сайтове, URL адреси, електронни адреси, информация за връзка или телефонни номера;
 • Което съдържа реални или инструкции как да се създадат компютърни вируси или други потенциално вредни или повреждащи компютърни програми или файлове.

Л’Ореал си запазва правото да ограничи или преустанови временно достъпа на всеки потребител, който нарушава тези условия и да откаже да публикува, да промени, редактира или да изтрие коментар, който Л’Ореал по своя еднолична преценка сметне, че нарушава тези условия. Освен това, си запазва правото да не публикува:

 • дублиращо се съдържание;
 • несъдържателни отзиви;
 • отзиви на език, който не е БЪЛГАРСКИ;
 • неразбираемо съдържание (като съдържание, което има случайни символи и безсмислено изброени думи без логическа връзка).

Л’Ореал не може да гарантира, че вие ще бъдете в състояние да редактирате или изтриете съдържание, което сте подали. Преди да се публикуват, всички оценки и писмени коментари се преглеждат, за да се осигури съответствието им с тези условия. Оценките и писмените коментари принципно се публикуват в секция „коментари“.

II. Лични данни

Предоставяйки своя електронен адрес във връзка с оценката или отзива, вие се съгласявате, че Л’Ореал и неговите доставчици трети страни могат да използват вашия електронен адрес, за да се свържат с вас във връзка с отзива и, ако сте дали съгласие, с търговски цели.

За повече информация относно начина на обработване на личните данни моля, вижте нашата политика за обработването на лични данни тук.

III.Интелектуална собственост

За всеки отзив, който публикувате, предоставяте на Л’Ореал безплатен, неотменим, неизключителен, за цял свят и целия срок на защита правото на интелектуална собственост, както е определено от френските и чужди закони и международни конвенции (включително всички следващи регламенти, които допълват или модифицират същите) лиценз за използване, копиране, промяна, адаптиране, редактиране, разпространяване, превеждане, създаване на производни от, включване в други работи, разпространение и експлоатиране по друг начин на такова съдържание и/или включването му в някаква форма, среда или технология. С настоящето потвърждавате, че Л’Ореал може да преведе и публикува вашия отзив в социалните мрежи и Facebook и Instagram и www.cerave.bg и чуждоезикова версия на сайта – www.cerave.com. С настоящето ви уведомяваме, че всяка публикация може да включва името (или прякора, както се препоръчва по-горе), които сте използвали в постинга си.

IV. Информация за контакт

Ако имате въпроси или оплаквания от продуктите на Л’Ореал и тяхното приложение за вас, моля, свържете се с нас на следния електронен адрес [email protected].