Moisturizers_Hero

Хидратация

Хидратиращите продукти на CeraVe не само хидратират Вашата кожа. Те съдържат 3 важни серамида, нужни за възстановяването на кожната бариера.

Хидратиращите продукти на CeraVe не само хидратират Вашата кожа. Те съдържат 3 важни серамида, нужни за възстановяването на кожната бариера.

 • Хидратиращ лосион

  Хидратиращият лосион на CeraVe ефективно хидратира в продължение на целия ден. Този лосион с лека и свежа текстура съдържа 3 важни за кожата серамида и хиалуронова киселина, които помагат за възстановяване на кожната бариера.

 • Хидратиращ крем

  Разработен с помощта на дерматолози, Хидратиращият крем на CeraVe ефективно хидратира и спомага възстановяването на кожната бариера. Този крем с богата и немазна текстура съдържа 3 важни серамида и хиалуронова киселина, които хидратират след първото нанасяне. Формула без парфюм, подходяща за чувствителна кожа.

 • Възстановяващ крем за околоочната зона

  Лек околоочен крем за нормална до суха кожа, обогатен с три основни серамида за защита на естествената бариера на кожата.

 • Възстановяващ крем за ръце

  Възстановяващия крем за ръце CeraVe се основава на немазна формула, която интензивно овлажнява сухите, напукани ръце и помага за възстановяването на кожната бариера.

 • Хидратиращ крем за лице

  CeraVe Хидратиращ крем се основава на ултра лека формула, която помага за възстановяване на кожната бариера

 • SA Обновяващ крем за крака

  CeraVe Обновяващ крем за крака се основава на недразнеща формула, която ексфолира и овлажнява суха, напукана кожа и помага за възстановяване на кожната бариера за гладка и еластична кожа.

 • Xидратиращ kрем за лице SPF30 UVA + UVB

  Хидратиращата грижа за лицето е ключова част от всяка сутрешна грижа за кожата, а хидратиращата грижа с широкоспектърен SPF е от ключово значение за защитата на кожата от вредните UVA и UVB лъчи. За хидратиращ ефект и възстановяване на защитната бариера на кожата търсете съставки като хиалуронова киселина, ниацинамид и серамид, както и некомедогенна формула като CeraVe AM хидратираща грижа за лице с SPF 30, която няма да запуши порите.

 • SA Изглаждащ крем

  Разработен с помощта на дерматолози, изглаждащият крем на CeraVe хидратира и ексфолира сухата и груба кожа с неравна повърхност, без да нарушава кожната бариера. Кремът съдържа 3 важни за кожата серамида, 10% урея, салицилова киселина и LHA (липохидрокси киселина).