CeraVe ХИДРАТИРАЩО ПОЧИСТВАЩО МАСЛО CeraVe

За нормална към много суха кожа

Хидратиращото олио на CeraVe предоставя почистване с приятно усещане на кожата, което остава за дълго. За лице и тяло.

Налична разфасовка: 236 ml, 473 ml.

Налична разфасовка: 236 ml, 473 ml.

Хидратиращото измиващо олио на CeraVe е ежедневен почистващ продукт и неговата уникална формула с разпенващо се масло нежно почиства, като същевременно осигурява подхранващ комфорт, който оставя кожата на лицето и тялото да изглежда здрава и освежена.

Разработено съвместно с дерматолози, хидратиращото измиващо олио на CeraVe с 3 есенциални серамида, глицерин и хиалуронова киселина, нежно и ефективно премахва замърсяванията, омазняването и нечистотиите от кожата, като запазва оптимално рН и същевременно осигурява до 24-часова хидратация.

Също така съдържа триглицериди и сквалан – съставки, които могат да бъдат намерени естествено в кожата – уникалната формула поддържа кожната бариера и запазва кожата мека без усещане за омазняване.

Некомедогеннно. Без миризми.

За подхранваща рутина за тялото започнете със хидратиращото измиващо олио на CeraVe. Продължете с хидратиращия крем на CeraVe, създаден с 3 основни серамида и хиалуронова киселина за защита на естествената бариера на кожата и поддържане на хидратацията.

За хидратираща рутинна грижа за кожата на лицето започнете с хидратиращото измиващо олио на CeraVе. След това нанесете хидратиращия серум с хиалуронова киселина на CeraVe за целодневна хидратация и завършете с AM Овлажняващ лосион за лице SPF 25 за ежедневна защита.

За лице и тяло. Подходящ за нормална до много суха кожа. Подходящ и за чувствителна кожа, бебешка кожа и склонна към атопия кожа.

Характеристики на продукта и предимства

3 есенциални серамида

Допринася за поддържането на влагата в кожната бариера

Lightweight & Oil Free

Масла на растителна основа

Допринася за продължителното поддържане на хидратацията в кожата

CeraVe Некомедогенен

Некомедогенен

Не запушва порите

Купете онлайн