CeraVe Хидратираща измиваща крем пяна

За нормална към суха кожа

Кремообразна измиваща пяна за лице. За нормална към суха кожа

Налична разфасовка: 236 ml.

Налична разфасовка: 236 ml.

Почистващите продукти за лице са създадени да отстраняват от кожата замърсявания, омазняване, прах, ежедневен слънцезащитен продукт и грим. Важно е да се подбират формули, които да отговарят на нуждите на специфичните типове кожа, но без да нарушават естествената кожна бариера.

Хората със суха кожа вече може да се насладят на предимствата на кремообразен измиващ продукт, който хидратира и образува пяна, като така създава свежо усещане върху кожата. Вече не е нужно да избирате между двете.

Създадена с дерматолози, хидратиращата измиваща крем пяна представлява крем, който лесно се трансформира в мека пяна, когато се разтрива с вода на влажна кожа. С нея ефективно се отстраняват замърсявания и грим, без да се нарушава естествената хидратация на кожата и без усещане за опъване или сухота.

Тази деликатна формула е без парфюм и съдържа три есенциални серамида, аминокиселини и хиалуронова киселина, които работят заедно за поддържане на кожната бариера и задържане на хидратацията в кожата.

  • Сърфактант на базата на аминокиселина: Тази нежна почистваща съставка трансформира кремообразния измиващ продукт в деликатна пяна, която нежно, но в същото време много ефективно отстранява замърсявания, омазняване и грим.
  • Серамиди: помагат за възстановяване и поддържане на естествените бариерни свойсва на кожата.
  • Хиалуронова киселина: помага за задържане на естествената хидратация в кожата.
  • Аминокиселини: Помагат за поддържане на естествените хидратиращи фактори в кожата (NMF), познати със свойствата си да привличат и задържат влагата.
  • Технология MVE: Тази патентована система поетапно и продължително освобождава овлажняващите съставки във времето, за дълготрайна хидратация
  • Подходящ за нормална към суха кожа, чувствителна, както и за хора, носещи контактни лещи
  • Некомедоногенен, без парфюм, алергологично тестван и с балансирано рН.
  • Създаден с дерматолози
  • Три есенциални серамида, които работят заедно, за да задържат хидратацията и да възстановят защитната кожната бариера.
  • Технологията MVE осигурява поетапното освобождаване на серамидите и тяхната продължителна и ефикасна доставка в кожната бариера. Тя поддържа защитната кожната бариера здрава за дълго време след нанасяне на продукта.

Качества на продукта и свойства

Кремообразна текстура, която се превръща в пяна

Богатата, кремообразна текстура се трансформира в мека пяна, когато разтриете продукта на влажна кожа

CeraVe Хиалуронова киселина

Хиалуронова киселина

Помага за поддържане на естествената влажност на кожата

Купете онлайн

amazon.com Coming Soon on Amazon.com