Продуктите на CeraVe

CeraVe Нашите продукти

Продуктите на CeraVe

CeraVe не само хидратира кожата. Това е първата марка, която съдържа 3 важни серамида за кожата.

CeraVe не само хидратира кожата. Това е първата марка, която съдържа 3 важни серамида за кожата.

Вид

Предназначение

Вид кожа

Препоръка

Показване на всички продукти

 • ИЗМИВАЩА ГЕЛ-ПЯНА

  Разработена с помощта на дерматолози, Измиващата гел пяна на CeraVe нежно отмива, без да нарушава кожната бариера. Този освежаващ гел с 3 важни за кожата серамида, ниацинамид и хиалуронова киселина, ефективно премахва излишния себум, замърсявания и грим. Формулата без парфюм е подходяща за чувствителна кожа. Избягвайте околоочния контур.

 • ХИДРАТИРАЩО ПОЧИСТВАЩО МАСЛО CeraVe

  Хидратиращото олио на CeraVe предоставя почистване с приятно усещане на кожата, което остава за дълго. За лице и тяло.

 • Хидратираща мицеларна вода 3 в 1

  Мицеларна вода CeraVe с три важни серамида за здрава кожа. Формула за почистване без изплакване, която ефективно премахва замърсяванията, излишния себум и грима, като същевременно помага за възстановяването на бариерата на кожата.

 • SA Изглаждащ измиващ гел

  Деликатно почиства и помага за ексфолиране на грубата и суха кожа, без да нарушава защитната й бариера.

 • ХИДРАТИРАЩ, ИЗМИВАЩ КРЕМ

  Разработен с помощта на дерматолози, хидратиращият измиващ крем на CeraVe, ефективно почиства и хидратира без да разрушава кожната бариера. Този крем без разпенване съдържа 3 важни за кожата серамида и хиалуронова киселина, нежно премахва замърсяванията и излишния себум и оставя кожата хидратирана след първата употреба. Формулата без парфюм е подходяща за чувствителна кожа.

 • Хидратираща измиваща крем пяна

  Кремообразна измиваща пяна за лице. За нормална към суха кожа

 • Хидратиращ лосион

  Хидратиращият лосион на CeraVe ефективно хидратира в продължение на целия ден. Този лосион с лека и свежа текстура съдържа 3 важни за кожата серамида и хиалуронова киселина, които помагат за възстановяване на кожната бариера.

 • Хидратиращ крем

  Разработен с помощта на дерматолози, Хидратиращият крем на CeraVe ефективно хидратира и спомага възстановяването на кожната бариера. Този крем с богата и немазна текстура съдържа 3 важни серамида и хиалуронова киселина, които хидратират след първото нанасяне. Формула без парфюм, подходяща за чувствителна кожа.

 • Възстановяващ крем за околоочната зона

  Лек околоочен крем за нормална до суха кожа, обогатен с три основни серамида за защита на естествената бариера на кожата.

 • Възстановяващ крем за ръце

  Възстановяващия крем за ръце CeraVe се основава на немазна формула, която интензивно овлажнява сухите, напукани ръце и помага за възстановяването на кожната бариера.

 • Хидратиращ крем за лице

  CeraVe Хидратиращ крем се основава на ултра лека формула, която помага за възстановяване на кожната бариера

 • SA Обновяващ крем за крака

  CeraVe Обновяващ крем за крака се основава на недразнеща формула, която ексфолира и овлажнява суха, напукана кожа и помага за възстановяване на кожната бариера за гладка и еластична кожа.