SPF
Banner Image

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Разработен съвместно с дерматолози, CeraVe е №1 препоръчвана от дерматолозите марка хидратиращи продукти. Независимо дали имате нужда от продукти за чувствителна, мазна, склонна към акне, комбинирана или нормална кожа, нуждаете се от успокояващ хидратиращ продукт за вашето бебе, имате специфични кожни проблеми, като екзема или псориазис, или просто искате хидратиращ серум или антиейдж крем, CeraVe може да помогне1.

ФАКТИ ЗА CERAVE

  • Основани на науката за дерматологията, продуктите CeraVe са формулирани с комбинация от три основни серамида (серамиди 1, 3 и 6-II), мастни киселини и други липиди, които спомагат за възстановяването на естествената кожна бариера.
  • Нашата революционна технология Мултивезикуларна емулсия (MVE) позволява на много от нашите продукти да отделят хидратиращи съставки в продължение на 24 часа, като по този начин поддържат кожата хидратирана през целия ден.
  • На достъпни цени и налични в повечето големи търговски обекти, продуктите за грижа за кожата, одобрени от дерматолозите на CeraVe, са достъпна опция за тези, които искат висококачествени продукти без рецепта1.

През 2005 г. дерматолозите на CeraVe разработиха линия продукти за грижа за кожата, обогатени с комбинация от три основни серамида, които помагат за възстановяване на естествената бариера на кожата. Днес, все още базирани на науката за дерматологията, нашите продукти за грижа за кожата включват повече от 90 артикула в осем категории, като почистващи и хидратиращи продукти за лице, почистващи и хидратиращи продукти за тяло, серуми за лице, слънцезащитни продукти и продукти за грижа за бебето. Освен това ние се ангажираме с непрекъснатото разработване на безопасни, ефективни продукти за грижа за кожата, подчиняващи се на експертните знания на дерматолозите.

Грижа за кожата, одобрена от дерматолози

Нашите продукти не само са разработени с дерматолози, но CeraVe е №1 препоръчвана от дерматолозите марка хидратиращи продукти. Съдържащи три основни серамида, които помагат за възстановяване на естествената бариера на кожата с технология за непрекъснато освобождаване за целодневна хидратация, продуктите CeraVe предлагат ефективни дерматологични продукти за грижа за кожата за всички типове кожа. CeraVe е широко одобрена марка по целия свят от организации за грижа за кожата, включително е удостоена с повече награди Seal of AcceptanceTM от Националната асоциация по екзема, отколкото всяка друга марка.

Message
Download Chrome