SPF
Develpoped with dermalogist

ФАКТИ ЗА CERAVE

  • Нашите продукти са формулирани с комбинация от три основни серамида (серамиди 1, 3 и 6-II), мастни киселини и други липиди, които спомагат за възстановяването на естествената кожна бариера.
  • Технологията мултивезикуларна емулсия (MVE) позволява на много от продуктите ни да отделят хидратиращи съставки в рамките на 24 часа.
  • Налични в повечето големи аптеки, продуктите за грижа за кожата, одобрени от дерматолозите на CeraVe, са достъпна опция за тези, които искат висококачествени продукти без рецепта.

„Разработено с дерматолози“ от самото начало

От самото начало дерматолозите са неразделна част от историята на CeraVe. Нашето пътуване започна с визия за създаване на нов стандарт в грижата за кожата, ръководен от опита на водещи експерти в тази сфера. Знанията на дерматолозите за здравето и разбирането им относно кожа, склонна към акне, атопия и сухота са жизненоважни за оформянето на нашето портфолио. Това сътрудничество надхвърля обикновените консултации; то представлява дълбоко, продължаващо партньорство, което гарантира, че всеки продукт на CeraVe е изработен с професионални знания и непоколебим ангажимент към здравето на кожата. Нашият ангажимент да работим с дерматолози не е просто част от нашата история; това е обещание, което подновяваме с всеки продукт, който създаваме.

„Разработено с 3 основни серамида“ от самото начало

Серамидите са основния елемент от подхода на CeraVe към грижата за кожата. Осъзнавайки тяхната критична роля в поддържането на естествената бариера на кожата, ние включвахме три основни серамида в нашите продукти от самото начало на марката. Това трио от серамиди – 1, 3 и 6-II – работи синергично, за да хидратира кожата и да подпомогне заключването на основната влага. Разработени с дерматолози, нашите уникални формулировки спомагат за укрепване на естествената защитна бариера на кожата срещу агресорите на околната среда и предотвратяват загубата на влага.

„Разработено с MVE технологията за постепенно освобождаване“ от самото начало

В основата на иновациите на CeraVe е нашата технология мултивезикуларна емулсия (MVE) – революционна система за доставка, която използваме от най-ранните си дни. Разработена съвместно с дерматолози, технологията MVE е предназначена да доставя нашата обогатена със серамиди формула за продължителен период от време, осигурявайки трайна хидратация и укрепване на бариерата. Този механизъм за освобождаване във времето, включен в много продукти от нашето портфолио, позволява стабилно, контролирано усвояване на съставките, осигурявайки непрекъсната хидратация и защита на кожата през целия ден. Нашият ангажимент към тази съвременна технология подчертава отдадеността ни към разработването на решения за грижа за кожата, които предлагат повече от моментно облекчение – те осигуряват трайни ползи за грижата за кожата, подкрепени от науката.

Message
Download Chrome