SPF
SA Изглаждащ крем
SA Cream
SA Cream
SA Cream
SA Cream

SA Изглаждащ крем

Хидратиращ крем 3 ОСНОВНИ СЕРАМИДИ

Крем със салицилова киселина за подобряване на текстурата на кожата

Крем със салицилова киселина може да ексфолира, омекоти и изглади много суха кожа – от лющеща се кожа на краката до неравности по ръцете. За да премахнете мъртвите кожни клетки и да ви помогнем да се сдобиете с гладката кожа, която желаете, препоръчваме да използвате изглаждащ крем, който съдържа салицилова киселина и млечна киселина за нежно ексфолиране, хидратираща хиалуронова киселина, ниацинамид и серамиди, възстановяващи бариерата за намаляване на загубата на хидратация. Освен това един изглаждащ крем може да спомогне за подобряване на текстурата на кожата и поддържане на хидратацията. CeraVe SA Изглаждащ крем е предназначен да подобри текстурата на кожата и да омекоти много сухата кожа. Формулиран със салицилова киселина, млечна киселина, хиалуронова киселина и ниацинамид, нашият изглаждащ крем без аромат спомага за подобряване на текстурата на кожата чрез ексфолиране, хидратиране и успокояване, като същевременно възстановява естествената ѝ бариера с помощта на три основни серамида. За да поддържа кожата ви хидратирана, CeraVe SA Изглаждащ крем включва и нашата патентована MVE технология за непрекъснато освобождаване на хидратиращи съставки в продължение на 24 часа.
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Salicylic Acid, Niacinamide, Cetyl Alcohol, Ammonium Lactate, Behentrimonium Methosulfate, PEG-100 Stearate, Zea Mays Oil/Corn Oil, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Carbomer, Dimethicone, Methylparaben, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholecalciferol, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tocopherol, Propylparaben, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum
Моля, имайте предвид, че списъците на съставките за продуктите на нашата марка се актуализират редовно. Вижте списъка със съставките на опаковката на продукта за най-актуалния списък със съставките, за да сте сигурни, че е подходящ за вашите лични нужди.
(При продукти, които се презареждат в магазин, най-актуалният списък със съставките трябва да бъде получен след презареждане на продукта на мястото на продажбата).
 • Хидратира, ексфолира и омекотява сухата, груба и неравна кожа
 • Салициловата киселина и млечната киселина нежно ексфолират мъртвите кожни клетки
 • Формулиран с витамин D
 • MVE технология: Тази патентована система продължително освобождава хидратиращи съставки за 24-часова хидратация
 • Серамиди: Спомага за възстановяването и поддържането на естествената кожна бариера
 • Хиалуронова киселина: Спомага за запазване на естествената хидратация на кожата
 • Ниацинамид: Спомага за успокояване на кожата
 • Некомедогенен, без аромати и без оцветители
 • Разработен съвместно с дерматолози
 • Нанасяйте само върху засегнатите области или според указанията на лекар
 • Използвайте слънцезащитен крем или друга слънцезащита, за да предотвратите чувствителност към слънцето, докато използвате този продукт
 • Прекратете употребата, ако има дразнене или парене

Предупреждение за слънчево изгаряне: Този продукт съдържа алфа-хидрокси киселина (AHA), която може да увеличи чувствителността на кожата ви към слънцето и по-специално възможността за слънчево изгаряне. Използвайте слънцезащитен крем, носете защитно облекло и ограничете излагането на слънце, докато използвате този продукт и в продължение на една седмица след това.

Характеристики и предимства на продукта

Message
Download Chrome