SPF
Хидратиращ крем за лице с UV защита SPF30

Хидратиращ крем за лице с UV защита SPF30

Широкоспектърен слънцезащитен продукт SPF 30 НЕОМАЗНЯВАЩ

Некомедогенен хидратиращ продукт с UV защита SPF

Всеки хидратиращ лосион за лице е ключова част от всеки сутрешен ритуал за грижа за кожата, а хидратиращ крем за лице с широкоспектърна UV защита SPF е от решаващо значение за защитата на кожата от вредните UVA и UVB лъчи. За хидратиращия ефект на хидратиращ продукт и за възстановяване на кожната бариера потърсете съставки като хиалуронова киселина, ниацинамид и серамиди и некомедогенна формула, като CeraVe Хидратиращ крем за лице с UV защита SPF30, който няма да запуши порите или да причини появата на несъвършенства. CeraVe Хидратиращ крем за лице с UV защита SPF30 е многофункционална сутрешна грижа за кожата, включваща три основни серамида, хидратираща хиалуронова киселина и успокояващ ниацинамид, плюс нашата патентована MVE технология за доставяне на така необходимата хидратация през целия ден. Предлагащ широкоспектърна защита от слънцето, нашият хидратиращ крем за лице с UV защита SPF30 включва технологията InVibleZinc™ (микрофин цинков оксид) и се разпределя лесно и равномерно, без да оставя следи. И тъй като хидратиращият крем за лице с UV защита SPF30 е некомедогенен и не запушва порите, той е идеален за всички типове кожа.
Активни съставки: Homosalate (10%), Meradimate (5%), Octinoxate (5%), Octocrylene (2%), Zinc Oxide  (6,3%)
Неактивни съставки: Water, Niacinamide, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Dimethicone, BHT, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Carbomer, Triethoxycaprylylsilane, Methylparaben, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Disodium EDTA, Propylparaben, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum
Моля, имайте предвид, че списъците на съставките за продуктите на нашата марка се актуализират редовно. Вижте списъка със съставките на опаковката на продукта за най-актуалния списък със съставките, за да сте сигурни, че е подходящ за вашите лични нужди. 
(При продукти, които се презареждат в магазин, най-актуалният списък със съставките трябва да бъде получен след презареждане на продукта на мястото на продажбата).
 • Осигурява широкоспектърна UV защита SPF30 с технологията InVisibleZinc™
 • MVE технология: Тази патентована система продължително освобождава хидратиращи съставки за целодневна хидратация
 • Серамиди: Спомага за възстановяването и поддържането на естествената кожна бариера
 • Хиалуронова киселина: Спомага за запазване на естествената хидратация на кожата
 • Ниацинамид: Спомага за успокояване на кожата
 • Некомедогенен, алергологично тестван, неомазняващ и без аромат
 • Разработен съвместно с дерматолози
 • Препоръчано от Фондацията за рак на кожата
 • Първият път освободете помпата, като я завъртите наляво, и натиснете няколко пъти, докато продуктът не започне да излиза. Забележка: Всъщност първия път може да се наложи да натиснете помпата до 10 – 20 пъти, за да започнете да дозирате продукта.
 • Нанесете обилно 15 минути преди излагане на слънце
 • Нанасяйте отново най-малко на всеки 2 часа
 • Използвайте водоустойчив слънцезащитен продукт, ако плувате или се потите
 • Посъветвайте се с лекар за деца под 6-месечна възраст Мерки за защита от слънцето: Времето, прекарано на слънце увеличава риска от рак на кожата и преждевременно стареене на кожата. За да намалите този риск, използвайте редовно слънцезащитен крем с широкоспектърна UV защита SPF15 или по-висока и други мерки за защита от слънцето, включително:
 • Ограничете времето на слънце, особено от 10:00 до 14:00 ч.
 • Носете блузи с дълги ръкави, панталони, шапки и слънчеви очила

Характеристики и предимства на продукта

Message
Download Chrome