SPF
Хидратиращ крем за лице за нощ
PM Moisturising Cream
PM Moisturising Cream

Хидратиращ крем за лице за нощ

Лек неомазняващ нощен крем НЕОМАЗНЯВАЩ

Нощен крем с ниацинамид

Кожата ви се нуждае от хидратация денонощно, но може да се нуждае и от други неща – например успокояване. С нощен крем, съдържащ ниацинамид, който може да помогне за успокояване на кожата, докато спите, плюс хиалуронова киселина и серамиди, можете да помогнете на кожата си да запази хидратацията и да възстанови бариера си, докато спите. Препоръчваме некомедогенен нощен хидратиращ продукт като CeraVe Хидратиращ крем за лице, който е формулиран с всички тези три съставки и не запушва порите и не причинява несъвършенства. Създаден с помощта на дерматолози, хидратиращият крем за лице съдържа три основни серамида, хиалуронова киселина и ниацинамид в неомазняваща, некомедогенна формула, която хидратира и успокоява кожата, като същевременно спомага за възстановяването на естествената ѝ бариера. Този богат, но лек нощен крем използва нашата патентована MVE технология за осигуряване на постоянна хидратация през цялата нощ. Подходящ за нормална до мазна кожа.
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Potassium Phosphate, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Carbomer, Dimethicone, Ceteareth-20, Behentrimonium Methosulfate, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Hyaluronate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Dipotassium Phosphate, Caprylyl Glycol, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Ethylhexylglycerin
Моля, имайте предвид, че списъците на съставките за продуктите на нашата марка се актуализират редовно. Вижте списъка със съставките на опаковката на продукта за най-актуалния списък със съставките, за да сте сигурни, че е подходящ за вашите лични нужди. 
(При продукти, които се презареждат в магазин, най-актуалният списък със съставките трябва да бъде получен след презареждане на продукта на мястото на продажбата).
  • Ултралек нощен крем
  • MVE технология: Тази патентована система продължително освобождава хидратиращи съставки за хидратация през цялата нощ
  • Серамиди: Спомага за възстановяването и поддържането на естествената кожна бариера
  • Хиалуронова киселина: Спомага за запазване на естествената хидратация на кожата
  • Ниацинамид: Спомага за успокояване на кожата
  • Некомедогенен, недразнещ и без аромат
  • Разработен съвместно с дерматолози
  • Първият път освободете помпата, като я завъртите наляво, и натиснете няколко пъти, докато продуктът не започне да излиза. Забележка: Всъщност първия път може да се наложи да натиснете помпата до 10 – 20 пъти, за да започнете да дозирате продукта.
  • Нанесете обилно върху лицето и шията през нощта или според указанията на лекар

Характеристики и предимства на продукта

Message
Download Chrome