SPF
ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ЗА НОРМАЛНА КЪМ СУХА КОЖА Технология за доставяне MVE®

Хиалуроновата киселина е мощна хидратираща съставка, която се намира естествено в кожата ви. Въпреки това, с напредването на възрастта, тя се изчерпва, поради което може да се наложи да я възстановите, за да предотвратите изсушаването на кожата. Хидратиращият серум с хиалуронова киселина CeraVe подпомага свързването на влагата с повърхността на кожата, като я изглажда и осигурява до 24 часа хидратация. С витамин В5 и три основни серамида, които работят заедно, за да запечатат влагата в кожата и да помогнат за възстановяване на защитната ѝ бариера. Хидратиращият серум с хиалуронова киселина CeraVe осигурява на кожата ви така необходимата хидратация и други ползи.

Независимо дали го използвате самостоятелно или под други серуми и хидратанти, нашият освежаващ гел-крем за лице възвръща хидратацията, възстановява кожната бариера и мигновено осигурява по-гладка и по-мека кожа. Нашата патентована MVE технология капсулира серамидите, за да осигури ефективна доставка в кожната бариера и бавно освобождаване с течение на времето. Поддържа защитната кожна бариера дълго след като приключите с нанасянето. Веднага след употреба 90% от тестваните потребители заявяват, че усещат кожата си интензивно хидратирана, а 98% от тестваните потребители заявяват, че усещат кожата си по-гладка само след четири седмици употреба.

AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, DIMETHICONE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Моля, имайте предвид, че списъците на съставките за продуктите на нашата марка се актуализират редовно. Вижте списъка със съставките на опаковката на продукта за най-актуалния списък със съставките, за да сте сигурни, че е подходящ за вашите лични нужди. 

(При продукти, които се презареждат в магазин, най-актуалният списък със съставките трябва да бъде получен след презареждане на продукта на мястото на продажбата).

 • Осигурява 24-часова хидратация
 • Може да се използва самостоятелно или под хидратант.
 • Хиалуронова киселина: Помага за привличане на хидратацията към повърхността на кожата и ѝ помага да задържа влагата
 • Серамиди: Спомагат за възстановяването и поддържането на естествената кожна бариера
 • Витамин B5: Спомага за осигуряване на успокояващи кожата ползи
 • MVE технологията: Тази патентована система освобождава хидратиращи съставки за целодневна хидратация
 • Некомедогенен, без парабени и без аромати
 • Разработен с дерматолози
 • Нанасяйте равномерно върху лицето и шията си ежедневно
 • Хидратиращият серум с хиалуронова киселина CeraVe може да се използва самостоятелно или под хидратант
 • Избягвайте зоната около очите
 • При контакт с очите, изплакнете обилно с вода
 • Разклатите добре преди употреба

Характеристики и ползи на продукта

Dr.Portela
Хиалуроновата киселина подобрява хидратацията на епидермиса, като се свързва с водата и придава на кожата плътен, хидратиран вид. Хиалуроновата киселина е универсална и може да бъде добавяна към много продукти за насърчаване на здравословна бариера за влага.
Д-Р ДЪСТИН ПОРТЕЛА, СЕРТИФИЦИРАН ДЕРМАТОЛОГ
Message
Download Chrome